Heel herkenbaar, laagdrempelige manier om bepaalde zaken aan te kaarten, op basis van beperkte informatie: meteen goed scenario
Grappig herkenbaar voor onze medewerkers, dus duidelijk mét effect!
De professionaliteit was hoog. De vaardigheid om met zo'n grote groep om te gaan, interactief te werken en toch 'in het gareel' te houden, is zeer goed. Zowel de moderator als de acteurs hebben het heel goed gedaan. De deelnemers zijn lovend, hebben de 'opleidngsvorm' geapprecieerd. Het visueel zien afspelen is echt een meerwaarde.
Zeer vlotte samenwerking. Originele insteek om menselijke gedrag in dagelijkse situaties te linken aan nucleaire veiligheidscultuur.
Goede scripts: herkenbaar, humoristisch, doen publiek nadenken over eigen gedrag. Zeer goed geacteerd.
Concept was voor ons zeker geslaagd, dat blijkt ook uit positieve reacties uit het publiek.
We hebben onze people managers positief kunnen verrassen met de digitale sessie van Klein Barnum rond het voeren van delicate gesprekken. De voorbeelden die werden gespeeld zullen zeker bijblijven.
Een format die de medewerkers bijblijft waardoor de gewenste doelstellingen behaald worden die vooropgesteld werden.
Professionaliteit en dynamiek van de acteurs. Scenario volledig aangepast aan de RVA. Biedt echte concrete manieren om het beste met arme mensen om te gaan. Interactiviteit met de deelnemers.
Heel herkenbaar & confronterend, interactief, met humor gebracht.
Echte aandacht voor detail en realisme. Sterke interactiviteit, positieve en aantrekkelijke instelling. Goed vermogen om terug te stuiteren uit onverwachte delicate situaties.
Aanpassingsvermogen en inleving, herkenbaarheid, animatie, \"al lachend zegt de zot de waarheid\".
Gewoon fantastisch gebracht. Het verbaast mij en niet mij alleen telkens weer hoe snel jullie bij het eerste gesprek weer weten te achterhalen wat wij wensen. Professioneel, niet te vergaand, maar toch zeggen jullie dingen die wij vanuit onze positie niet kunnen/mogen zeggen. De boodschap is zeker overgekomen ! Toneel was als beste gescored door de aanwezigen.
Ergonomie heft Klein Barnum naar grote hoogte! (ps: communicatie is voor de hand liggend en al ruim bekend, maar ergonomie is iets minder evident als onderwerp bij bedrijfstoneel)
Goed scenario; goed acteerwerk.
Klein Barnum tovert een lach op het gezicht van onze medewerkers, wat maakt dat de boodschap die verwerkt zit in de sketches, op een ludieke manier iedereen bereikt.
Goede verwerking van de aangebrachte situaties in sketches. Sterk acteerwerk. Goede inschatting van de benodigde tijd.
Op toegankelijke manier vertaalt naar een divers publiek. Wij waren heel tevreden van de samenwerking en opvolging voor/tijden/na de voorstelling.
Over de hele lijn een aanrader. Dus weinig commentaar mogelijk! Ik hoorde niets dan positieve feedback. Had er zélf ook een zeer goed gevoel bij. Pech voor de afwezigen.
Previous
Next
IMPRO-LABO® op maat
Interactief theater met uw ‘real life cases’
IMPRO-LABO® is een uiterst interactieve leer- en sensibiliseringsmethode voor middelgrote groepen. Twee acteurs spelen realistische situaties uit de praktijk. In banen geleid door een moderator en via voortdurende interactie met het publiek onderzoeken zij de best mogelijke aanpak bij diverse communicatietechnieken.
Het originele karakter van onze benadering zorgt voor een unieke ervaring:
- De op maat-formule garandeert een perfecte aansluiting bij de specifieke realiteit van uw bedrijf.
- De deelnemers herkennen de eigen dagelijkse praktijk.
- Een mix van realiteit en karikatuur zorgt voor een humoristische benadering.
- Tijdens de sessie staan echter niet de bedrijfsprocedures ter discussie, maar wel de manier waarop de communicatie verloopt
- Via Do's en Don'ts verwerken we de theorie tot een hanteerbaar draaiboek.
Welke thema's?
De mogelijke onderwerpen bij IMPRO-LABO® zijn duidelijk: alle communicatievaardigheden waarbij we duidelijke technieken kunnen definiëren. Daartoe behoren o.a. klantgerichtheid, klachtenbehandeling, motivatie, assertiviteit, onderhandelen, verkoop, enz ...
Hoe interactief is IMPRO-LABO®?
Het publiek wordt actief betrokken bij de voorstelling door:
- Meerkeuzevragen die peilen naar de ’gevoelstemperatuur’
- Het mee zoeken naar de oorzaak van stoornissen
- Het vinden van suggesties voor oplossingen
- Stemmen met kleurkaarten