Praktijksimulaties

Gender

Gedrag kan je niet veranderen door er enkel over na te denken.

Een geslaagde communicatietraining kan niet zonder ‘doen’ en ‘ervaren’. Een trainingsacteur helpt de kloof tussen theorie en praktijk overbruggen. Heel wat trainers en trainingshuizen integreren onze praktijksimulaties in hun opleidingen. Een sessie met een acteur biedt levend oefenmateriaal voor de cursist. De acteur helpt de geleerde vaardigheden uit een opleiding, workshop of Impro-Labo® werkelijk in te oefenen.

Waarheidsgetrouw rollenspel

De acteur stelt zich voor honderd procent ten dienste van de cursist. De deelnemers geven aan welke situaties uit hun dagelijkse praktijk ze willen oefenen en uittesten. Een moeilijke klant, een stugge medewerker of een geduchte onderhandelaar: onze acteurs kruipen in de huid van ieder door u gewenst personage. Ze geven uiterst herkenbaar tegenspel op het niveau van elke deelnemer.

Constructieve feedback

De acteur geeft feedback op elementen uit de aanpak van de cursist. Wat werkt positief? Wat contraproductief? Zo krijgt de deelnemer inzicht in het effect van zijn gedrag en de trainer het ideale platform om leerpunten aan te brengen. Praktijksimulaties geven elke deelnemer de kans om in een veilige omgeving te experimenteren en al doende te leren.

Leren ook leuk maken

Deze werkvorm zorgt voor een plezierige, ervaringsgerichte training die deelnemers langer onthouden.

Als pionier van de praktijksimulaties in België bouwde Klein Barnum sinds 1992 een equipe uit van ruim 50 professionele trainingsacteurs, uw ervaringsdeskundigen. Wij bezorgen ‘de juiste persoon op de juiste plaats’ op basis van talent, expertise en voorkeur.Wil u meer weten?

Neem contact op met Klein Barnum om een lijst te ontvangen van trainers en trainingshuizen die onze acteurs inzetten tijdens hun opleidingen.

Contacteer ons