10 Tactics of Power

Impro-Labo® - Interactief theater

Power

Wie leidt de dans?

Van subtiel en bedekt tot openlijk en bikkelhard: in veel situaties beland je in een machtsspel. Een commerciële onderhandeling, een strategische meeting: soms heeft de ander je in de tang en kan je geen kant meer op. Hoe kan je op zo'n moment de interactie beïnvloeden? Hoe krijg je weer meer greep op het gesprek? Uit analyse blijkt dat we het 'spel van de macht' kunnen terugvoeren op tien 'tactics of power'. In deze workshop leer je ze herkennen en zelf bewust hanteren om stevig te staan in een gesprek.

Een frisse kijk op onderhandelen

Onze acteurs nemen je mee in een reeks interacties waarin macht zich toont in haar verschillende gedaantes. De '10 tactics of power' openbaren zich. De acteurs testen ze, plaatsen ze tegenover elkaar en rafelen ze uiteen in voortdurende dialoog met de zaal. De strategische eigenaardigheden van de macht tonen hun ware aard.

Vertaling naar de B2B praktijk

Eerst verkennen we de 10 tactieken in de context van het dagelijkse leven. Daarna volgt een set aan sketches waar we de tactieken tonen in een B2B omgeving. Deze concrete set sketches vormt een voor iedereen bruikbare vertaalslag naar praktische en herkenbare onderhandelingssituaties.

Een boost-sessie voor ieder die het spel van het 'onderhandelen' beter wil begrijpen!

De 'Ten Tactics of Power' werden ontwikkeld op basis van de 'Ten types of Power' van Peter B. Stark and Jane S. Flaherty.

Praktisch

  • Gebracht door 2 trainer/acteurs
  • Duur: 1 uur 30 min, maximaal 100 deelnemers
  • Technische fiche op aanvraag