Video: opleidingsfilm

Met verrassende scenario’s en acteurs

Eén beeld zegt meer dan duizend woorden. Dus wat denkt u van 24 beelden per seconde?

Film is een krachtig en tot de verbeelding sprekend communicatiemedium. Tegelijk is het door de explosieve toename aan audiovisuele producten belangrijker dan ooit uw boodschap zo origineel en pakkend mogelijk aan de man te brengen.

Klein Barnum stelt u gespecialiseerde scenaristen en regisseurs ter beschikking om dit waar te maken. Op basis van uw input gaan zij aan de slag om uw boodschap in sprekende beelden om te zetten.

Onze audiovisuele producten

Bij Klein Barnum kan u terecht voor:

  • Opleidingsvideo’s met professionele acteurs op het gebied van communicatie-technieken.
  • Ontwikkeling en realisatie van doeltreffende en spitsvondige promotieclips.
  • Volledige realisatie van uw bedrijfsfilm waarin het combineren van realiteit met fictie en acteurs resulteert in een krachtig communicatie-instrument.

Een bijzondere referentie

We zijn bijzonder trots u te kunnen vertellen dat we op het ‘Festival van de Bedrijfsfilm 2006’ met onze film ‘Een Bijzonder Onthaal’ voor ING Belgium de prijs voor de meest originele bedrijfsfilm in de wacht sleepten.

Technisch

Voor de technische realisatie van uw projecten werken wij samen met een externe partner. Zij zorgen voor professionele camera- en geluidsmensen en monteurs. Uiteraard nemen wij hierbij alle praktische regelingen voor onze rekening.
Indien gewenst werken wij ook samen met uw eigen audiovisuele dienst.