Ons team

Harmen Lecok Managing Director
harmen.lecok@kleinbarnum.be

« Klein Barnum heeft een uniek concept ontwikkeld doorheen 30 jaren: theater en de inzet van professionele acteurs gebruiken om opleidings- en sensibiliseringsaanbod anders te benaderen. Voor mij heeft elke voorstelling, elke workshop of praktijksimulatie dezelfde doelstelling: samen het gewenste raakvlak bespelen tussen ervaren, herkennen en reflecteren. Met humor als uitstekende katalysator.
Mij dus elke dag mogen begeven op het snijvlak waar opleiding en humor samen komen: ik prijs me gelukkig.“

Paul Carpentier Business partner
paul.carpentier@kleinbarnum.be

“Ik herinner mij dat we ooit dachten met een 50-tal sketches 'rond' te zijn, alles gezegd te hebben, en daarmee ook een pasklaar antwoord te hebben voor elke vraag... Zoveel jaren later komen er nog voortdurend nieuwe thema’s en veranderende contexten, en nieuwe formats bij. En dat is zowel voor onze klanten als voor onszelf, sinds al die tijd even leerrijk als plezierig. Als je 't mij vraagt, de ideale cocktail voor een job: je tijd mogen verdelen tussen reflectie, inleving en een flinke dosis humor.”

Jeanne Pennings Business partner
jeanne.pennings@kleinbarnum.be

“Mijn keuze voor de opleiding “agogisch toneelkunstenaar“ in 1979 zou je een toevallige ingeving kunnen noemen. Drama, toneel, spel, simulatie gebruiken om mensen in hun persoonlijke ontwikkeling een duwtje te geven. Na omzwervingen in de wereld van theater en televisie terug naar de bron. Het is elke keer weer een genoegen om te zien dat 't werkt!”

Nicolas Vandevoorde Managementassistent
nicolas.vandevoorde@kleinbarnum.be

“Sinds het begin van mijn loopbaan staat het contact met klanten centraal, van horeca naar retail en nu als MA. “ kan je dit regelen? “ of “ Nicolas, ik heb een probleem“ is een leuke uitdaging. “ Nicolas, ik heb dringend een acteur nodig! “ komt wel eens voor en is snel geregeld. “ Dank je voor de snelle opvolging! “, daar doe ik het voor. Zou het kunnen dat ik iets heb met customer service?“

“Well done is better than well said.“
Benjamin Franklin