10 tactics of Power

 • Datum: 7 Nov 2018
 • Van: 09:30
 • Tot: 11:30
 • Locatie: Gent
10 tactics of Power Van subtiel en bedekt tot openlijk en bikkelhard: in veel situaties beland je in een machtsspel. Een commerciële onderhandeling, een strategische meeting: soms heeft de ander je in de tang en kan je geen kant meer op. Hoe kan je op zo'n moment de interactie beïnvloeden? Hoe krijg je weer meer greep op het gesprek?

Wie leidt de dans?

Uit analyse blijkt dat we het 'spel van de macht' kunnen terugvoeren op tien 'tactics of power'. In deze voorstelling leer je ze herkennen met als doel ze ook zelf bewust te kunnen hanteren om stevig te staan in een gesprek of onderhandeling.

Begrijpen

Onze acteurs nemen je mee in een reeks interacties waarin macht zich toont in haar verschillende gedaantes. De '10 tactics of power' openbaren zich. De acteurs testen ze, plaatsen ze tegenover elkaar en rafelen ze uiteen in voortdurende dialoog met de zaal. De strategische eigenaardigheden van de macht tonen hun ware aard.

Vertaling naar de B2B praktijk

Eerst verkennen we de 10 tactieken in de context van het dagelijkse leven. Daarna volgt een set aan sketches waar we de tactieken tonen in een B2B omgeving. Deze concrete set sketches vormt een voor iedereen bruikbare vertaalslag naar praktische en herkenbare onderhandelingssituaties. Een boost-session voor ieder die stevig in zijn schoenen wil staan!

De ''10 Tactics of Power' werden ontwikkeld op basis van 'The 10 types of Power' van Peter B. Stark and Jane S. Flaherty.

 • Gratis, mits inschrijving.
  Enkel voor opleidingsverantwoordelijken.
  Maximum 2 personen.

 • HR- en opleidingsverantwoordelijken
 • Ontvangst met koffie en thee om 09:00
  Voorstelling 09:30 - 11:00
  Q&A: 11:00 Einde: 11:30

  Adres: Dok Noord 4 C /001, 9000 Gent
  Parkeermogelijkheid