::::Coaching::coachen::coach::bedrijfstheater::theater::communicatie::training::communicatietaining::::

Praktisch

  • Gebracht door 2 acteurs
  • Duur: 3u30 (uitbreidbaar tot 6:30)
  • Geschikt voor maximaal 20 personen
  • Technische fiche op aanvraag

Wil u meer weten?

Neem contact op voor een afspraak!

KO-TSJING

Toolbox voor de personal coach

Internationale celebrities hebben voortaan een eigen personal coach. Op zijn beurt is elke leidinggevende ook de personal coach van zijn medewerkers. In KO-TSJING krijgen deelnemers aan de hand van herkenbare theatersketches, overzichtelijke modellen en concrete oefeningen een toolbox voor de personal coach aangereikt.

Wie zijn uw mensen en hoe gaat u in interactie met hen?

Deze vraag vormt het centrale uitgangspunt van deze workshop in theatervorm. Samen met de acteurs gaat een groep leidinggevenden op zoek naar het noodzakelijke instrumentarium:

Modellen worden herleid tot hun direct bruikbare vorm:

  • Het ontdekken van drijfveren van medewerkers, aan de hand van: Intrinsieke / Relationele / Taakgeörienteerde motivatoren
  • Het bepalen van een persoonsgerichte coachingstijl
  • Welke taal spreken?/ Welke Interactie aangaan?/ Hoe aansturen?
  • Daarnaast testen publiek en acteurs ook Praktische Technieken op hun efficiëntie.

De interactie tussen acteurs en deelnemers is optimaal: de acteurs geven de voorzet en spelen een waaier aan herkenbare coachingmomenten. Het publiek kiest vervolgens uit de toolbox, gaat per situatie op zoek naar de beste aanpak en instrueert de acteurs. Verschillende suggesties uit de groep worden meteen uitgeprobeerd en met elkaar vergeleken.

Halve dag/hele dag:

Deze format neemt een halve dag in beslag. Hij bevat een mix van sketches, interactiemomenten en oefengames, met een grondige vertaling naar de eigen praktijk.
De formule is uitbreidbaar naar een hele dag. In dat geval komen er meer oefeningen aan bod, met voor elke deelnemer ook een vertaling naar de eigen praktijk.

terug naar overzicht